DSC_3059.jpg

FOREDRAG:

OM AT BYGGE HÅB FOR BØRN I UDSATTE KATASTROFEOMRÅDER

Hvordan håndterer man projekter med konstante forhindringer og modstand?

I 2 år har parret bag arkitektfirmaet Native Narrative boet og arbejdet i katastrofe udsatte Filippinske landdistrikter. Jakob Gate er arkitekt og Cecilie Wang er projektleder.

I tæt samarbejde med en lokal kommune og en lokal NGO har de igennem 2017 og 2018 designet og bygget i alt 4 fritidsordninger. Inden parret begyndte projekterne, har der aldrig tidligere været bygget fritidsordninger i Filippinerne.

På foredraget bliver der delt en ærlig, inspirerende og utraditionel historie, som sender tilhørende hjem med en stor glæde over hverdagen på det danske arbejdsmarked!

 
DSC_6145.jpg

HVAD FÅR DU INDSIGT I UNDER FORDRAGET?

> Projekternes kontekst - hvilke mål og ambitioner har vi for fritidsordninger i Filippinerne? Hvordan har vi arbejdet med projektledelse og arkitektonisk design i to år i udsatte filippinske landdistrikter?

> Den historiske og kulturelle kontekst Familiestrukturer, børnearbejde og det generelle liv i Filippinerne. Hvordan har årtiers kolonisering haft indflydelse på samfundet som det er idag?

> Den politiske kontekst - hvordan har vi etableret et tæt samarbejde med en lokal kommune og på egen hånd skaffet over en halv million kroner til funding af vores projekter?

DSC_2832-2.jpg

Kort om Jakob

Inden etablering af Native Narrative har Jakob som arkitekt designet for førende tegnestuer i England, Kina og Indonesien på projekter i målestok fra masterplanlægning til møbler.

Jakob holder en BA (hons) samt en DIP (hons) i Arkitektur fra London Metropolitan University.

DSC_3669.jpg

Kort om Cecilie

Inden Cecilie etablerede Native Narrative har hun som projektleder implementeret større internationale udstillinger i Berlin, Bruxelles, Barcelona, Vancouver, Washington og Seoul.

Cecilie er udannet event koordinator fra CPH West.

UFORPLIGTENDE FORESPØRSEL

Eller KONTAKT os på

Tlf: 42 50 50 67

 
10 DSC_5767.jpg

10% af foredragets overskud vil gå til indkøb af læringsmateriale til børnene i fritidsordningerne.


TIDLIGERE MEDIE OMTALE